Szállítási és fizetési infomációk

Szállítás

Cégünk szállítópartnere a GLS,  a Sameday, továbbá az MPL.

Szállítási díjak:

  • 0 – 24 999 Ft összegű rendelés esetén: 1 990 Ft
  • 25 000 Ft – 49 999 Ft összegű rendelés esetén: 1 590 Ft
  • 50 000 Ft összegű rendelés esetén: Ingyenes

 

Fontos, hogy az MPL szállításnál egyenlőre további 1250.-Ft/csomag kezelési díjat számolunk fel, mivel nem vagyunk szerződött partnerek és csak a postán tudjuk feladni a csomagot.

 

Raklapos szállítás díja:

19 900.-Ft
Ez esetben speciális szállítási módról beszélünk. Azoknál a termékeknél ahol speciális szállítási mód van feltüntetve, ott csak ezt az opciót lehet választani!
Raklapos szállításnál a szállítási határidő is hosszabb lehet további 1-2 nappal. Ennél a szállítási módnál előzetesen minden esetben egyeztetünk a vevővel.

 

Szállítási határidő: 
Saját vagy hazai raktárunkban lévő termék esetében ez 1- 2 munkanapon belül megtörténik. Külső raktárból való szállítás esetében ez 6-8 munkanap is lehet.

    Felhívjuk kedves vevőink figyelmét, hogy a termékoldalon megjelenő szállítási információ tájékoztató jellegű! Előfordulhat több tétel esetén, hogy a termék egy részét saját raktárból tudjuk kiszállítani de a fennmaradó részt csak külső raktárról tudjuk beszerezni 6-8 munkanapos teljesítéssel.  Ha azt tapasztalja, hogy a kosár oldali szállítási idő jelentősen eltér az 1-2 napos előrejelzéstől és önnek fontos az 1-2 napos kiszállítási idő, akkor kérjük csökkentse a rendelni kívánt darabszámot amíg a kosároldali kiszállítási idő le nem csökken a kívánt időre. Ekkor a saját raktáron lévő készlet kerül kiszállításra 1-2 napon belül.

GLS információk:
     A GLS futárszolgálat – ünnepnapok kivételével -minden hétköznap, azaz hétfőtől-péntekig8:00-17:00 óra között szállítja ki a csomagokat.
A futárszolgálat két alkalommal próbálja meg kézbesíteni a csomagot, ezt követően a csomag visszaszállításra kerül.

csomag feladásakor a futárszolgálat e-mailben értesíti a címzettet, hogy a következő munkanapon csomagja kiszállításra kerül. Az e-mail tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén, értesítést kap a címzett, mely tartalmazza a futár telefonszámát, a GLS Ügyfélszolgálat telefonszámát és egy 3 órás időablakot a várható kézbesítésről. A kiszállítási kísérlet meghiúsulásáról e-mailben tájékoztatják a címzetteket. Az értesítőben megadott linken keresztül a címzett kiszállítási rendelkezést tud rögzíteni, melyben kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre, illetve visszautasíthatja a csomag átvételét.
Címzetteknek fenntartott ügyfélszolgálat:
Munkanapokon 7.00 – 20.00
 érhető el. Lehet időpontmódosítást is kérni. A szállítási értesítők tartalmazzák a csomagszámot, melynek a segítségével követheted a csomagod útját.
Telefon: (+36 29) 886 700
Mobil: (+36 20) 890-0660​ Nem emelt díjas telefonszám. A hívás díja az adott telefonszolgáltatótól függ.

Sameday információk: 

Sameday futárszolgálat – ünnepnapok kivételével -minden hétköznap, azaz hétfőtől-péntekig8:00-17:00 óra között szállítja ki a csomagokat.

A futárszolgálat két alkalommal próbálja meg kézbesíteni a csomagot, ezt követően a csomag visszaszállításra kerül.

Sameday ügyfélszolgálat:

Delivery Solutions Zrt. (Sameday)

Telefonszám: +36 1 374 3890

Email: info@sameday.hu

Ügyfélszolgálati nyitvatartási idő: H 08:00 – 20:00, K-P 8:00-17:00

 

MPL információk:

BELFÖLDI KÜLDEMÉNNYEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK ÉS PANASZ BEJELENTÉSE: https://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/webform/informacio

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓKÉRÉS ÉS PANASZ: https://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/webform/altalanos

Fizetés

  • Utánvétes fizetés esetén

        a megadott címre kiszállításra kerül a megrendelt termék.  Ilyenkor a szállítást  végző futárnál történik a fizetés – készpénzzel, vagy bankkártyával.

 

  • Banki átutalás
         Ebben az esetben egy díjbekérőt küldünk, amit kérjük várjanak meg az utalás elvégzése előtt! Ezen szerepelnek a megrendelt termék adatai, valamint a bankszámla adatok A megjegyzés rovatban pedig kérjük, tüntessék fel a rendelés számát! Végül az adatok ellenőrzése után, amennyiben mindent rendben találnak, elvégezhető az átutalás. Az összeg beérkezésekor kiállítjuk a végszámlát, és indítjuk a szállítást, amiről tájékoztatjuk.
    Fizetési módok
  • Bankkártyás fizetés online esetében

átirányítunk a Borgun fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül a Bank által

üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint

működő oldalon történik.