Szállítási és fizetési infomációk

 

Kiszállítási feltételek, költségek:

Cégünk partnere a FÁMA futárszolgálat. Célunk, hogy a lehető leghamarabb kiszállítsuk a megrendelt termékeket. Raktáron lévő termék esetében ez 2  munkanapon belül megtörténik.

A futárszolgálat két alkalommal próbálja meg kézbesíteni a csomagot, ezt követően sikertelen átadás esetén a csomag visszaszállításra kerül. Ha a kiszállítással kapcsolatban egyedi kérése lenne, úgy kérjük, hogy azt jelezze nekünk a megrendelés során a “Rendelés jegyzetek” menüpontban!

 

Szállítási díjak 0-40 kg-ig:

  • Előre utalás, bankkártyás fizetés esetében: 1150.-Ft
  • Utánvét esetében : 1670.-Ft
  • Személyes átvétel esetében: díjtalan

 

Szállítási díjak és feltételek 40,01-50 kg  esetében:

  • A Raklap terjedelmű, vagy 40 kg-ot meghaladó tömegű termékekre speciális szállítási mód vonatkozik. Azoknál a termékeknél ahol speciális szállítási mód van, ott csak ezt az opciót lehet választani. A 40,01-50,01 kg közötti termékeknél 8000.-Ft+áfa, 50,01 kg felett 11000.-Ft+áfa szállítási díjjal kell számolni. Ezekben az esetekben a szállítási határidő is hosszabb lehet további 1-2 nappal.

 

Személyes átvételre (előzetes egyeztetést követően) az alábbi két telephelyen van lehetőség:

– 2721 Pilis, Árpád utca 35,
– 2220 Vecsés, Szabadkai utca 83.

 

Fizetési módok:

  • Utánvét: A megadott címre kiszállítjuk a megrendelt termékeket. Ilyenkor a szállítást végző futárnak kell kifizetni a végösszeget. Ezzel a fizetési mód 500.000 Ft alatti megrendelés esetén lehetséges. 
  • Banki átutalás: A rendelés elküldését követően e-mailben elküldjük a proforma számlát, a megrendelés kifizetéséhez. Kérjük, ezt várja meg, majd , ha mindent rendben talál, végezze el az átutalást! Hivatkozásként, kérjük tüntesse fel a rendelés számát! Az összeg beérkezését követően indítjuk a szállítást, amiről emailben tájékoztatjuk.
  • Bankkártyás fizetés online: Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk a Borgun fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik.