Káposzta mikrozöld magok -100g

2 490 Ft

Káposzta magvak az egészséges életmódért és a kiváló immunitásért.

  • Egészséges életmódhoz
  • vitaminok
  • finom íz
  • salátákhoz alkalmas

Szállítási idő: 2 munkanap

Raktáron

Cikkszám: 25-KEL100-1 Kategória:

Leírás

Termékleírás

       Bio káposzta magok csírák és mikrozöld termesztésére. Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó palánták csíraneveléshez (DE ÖKO 006). Ez egy igazi szuperétel. Magas vas- és kalciumtartalmának köszönhetően elsősorban húspótlóként értékelik a vegetáriánus színtéren. A csíráinkkal és mikrozöldjeinkkel most lehetősége nyílik egész évben élvezni a vitalitás érzését.

      Összetevők: A kelkáposzta csíra sok vasat és kalciumot tartalmaz számos vitaminnal, például A-, C- és K-vitaminnal kombinálva. A fehérjetartalom is nagy előnyt jelent. A többi zöldséghez hasonlóan a kelkáposzta is sok mustárolajat tartalmaz.

Jellemzők

Íz: a friss káposztának enyhén kesernyés íze van, amely a káposztára emlékeztet, azonban valamivel enyhébb és édesebb, mint a kifejlett káposztáé.

Használja nyersen: salátákba, kenyérre, gyümölcslé készítésére, turmixba. Nagyszerű túróval, vagy gyümölccsel keverve, illetve ételdíszként.

Megjegyzés: a nevelés során fehér mikrogyökerek alakulnak ki, kérjük, ne keverje össze őket a gombaspórákkal!

Eltarthatóság: sokáig (több évig) eltartható, azonban a magokat 1 éven belül ajánlott felhasználni, mert ezt követően a csírázási ráta csökken.

Magok tárolása:  sötét, száraz, hűvös helyen

Garancia: 1 év

Kiszerelés: 100g

 

További információk

Tömeg 0,1 kg